Happy Dogs » » »
Welsh Springer Spaniel

Welsh Springer Spaniel

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
Grupa: Sportiv
Talie: medie
Greutate: 16-20 Kg
Inaltime: Mascul: 46-48; Femela: 43-46 cm
Culoare: : rosu cu alb

(2 / 1 voturi)

Descriere

Exista consemnari din anul 900 referitoare la aceasta rasa. E posibil ca sa fie stramosul tuturor spanielilor din Marea Britanie. Pana la sfarsitul secolului XIX-lea rasa se numea Welsh Cocker Spaniel si a fost recunoscuta oficial din 1906. Este asemanator cu English Springer Spaniel.

Temperament

Este un caine inteligent, blajin, sociabil, linistit, prietenos. Devotat si ascultator cu stapanul, este afectuos si rabdator cu copiii, prietenos chiar si cu strainii. Se intelege bine cu alti caini si alte animale.

Ingrijire

Blana acestui caine are nevoie de un periaj si pieptanat regulat si de 3-4 ori pe an trebuie trimata de un specialist. Se va inlatura parul crescut in exces dintre pernutele de la picioare si din urechi pentru a lasa liber canalul auditiv.

Dresaj

Este un caine care se dreseaza destul de usor pentru ca pricepe cu usurinta ce se cere de la el. Pentru a obtine rezultatele dorite dresajul trebuie sa fie consecvent, bland, incurajator, fiind foarte sensibil la vocea stapanului. Trebuie invatat sa vina la comanda pentru a nu pleca de langa stapan.

Activitate

Este un caine care se adapteaza cu usurinta la conditiile oferite - fie in aer liber sau intr-un apartament cu conditia sa i se asigure zilnic miscarea de care are nevoie, avand un nivel de activitate destul de ridicat. Ii plac plimbarile lungi, sa alerge, sa se joace, sa zburde, sa inoate. Daca simte mirosuri interesante poate pleca de langa stapan sau din curte daca nu este bine imprejmuita.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu