Happy Dogs » » »
Yorkshire Terrier - Yorkie

Yorkshire Terrier - Yorkie

Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
Grupa: De agrement
Talie: mica
Greutate: 3 Kg
Inaltime: 20-23 cm
Culoare: : albastru-cenusiu inchis sau negru cu nuante de cafeniu. Puii sunt, in general, negrii cu cafeniu.

(4 / 3 voturi)

Descriere

Yorkshire Terrier-ul este un caine minunat de stat in poala, care preferă sa fie tinut pe genunchii proprietarului lor toată ziua. Ei au o doză de atitudine combinata cu un caracter jucaus. Yorkshire Terrier-ul este un companion adevarat si loial.

Temperament

Acest caine este inteligent, plin de viaţă şi neînfricat. Acesta se concentrează în întregime asupra proprietarului lui şi sunt extrem de afectuosi. Un Yorkshire Terrier necesită compania umana şi atenţie mai mare decât orice altă rasă.

Yorkshire Terrier-ul poate fi teritorial şi îi place să aibă spaţiu lui. Este tolerant cu copii mai mari daca sunt tratati cu grijă. Terrier-ul poate fi, de asemenea, independent şi asertiv. Se intelege bine cu alte animale de companie.

Ingrijire

Blana Yorkshire Terrierului este matasoasa la atingere. Fata de alti caini aceasta rasa nu are blana ci par care creste constant. Nu au strat inferior de blana si nu naparlesc.
Blana Terrier-ul Yorkshire necesita o ingrijire zilnica. Parul de pe partea de sus a capului, dacă este lasat lung, este de obicei prins cu o banda sau clama. Cu toate acestea, în cazul în care Yorkshire Terrier nu este folosit pentru spectacol, poate fi tuns scurt. Ochii si urechile trebuie să fie curăţate zilnic. Igiena dentara este de asemenea importanta.

Dresaj

Aceasta rasa invata repede. Dresajul trebuie să aibă consistenţă şi fermitate. Lor nu le place să fie ignorati, astfel încât multa laudă va scoate ce e mai bun în pregătirea lor.

Activitate

Terrier Yorkshire necesită exerciţii minime. Acesta este potrivit pentru plimbări scurte şi ideal pentru a trai apartament sau case mici. Le place să alerge dupa umbre si se stea sub razele soarelui.Cu cat primeste mai multa atentie cu atat mai bine.


Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu