Happy Dogs » » »
Ciobanesc belgian Laekenois

Ciobanesc belgian Laekenois

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
AKA: Laekens; Laekenois; Belgian Shepherd Dog; Chien de Berger Belge
Grupa: Altele
Talie: mare
Greutate: 25-29 Kg
Inaltime: Mascul: 61-66; Femela: 56-61 cm
Culoare: Cafeniu, mahon, cu umbre de negru pe bot si coada.

(2 / 2 voturi)

Descriere

Caracteristica lor cea mai distinctiva este blana lor dura si sarmoasa.

Temperament

Ciobanescul belgian Laekenois nu este recomandat pentru posesorii de caini neexperimentati. Aceasta rasa este extrem de loiala, vigilenta şi de protectoare. Ei prospera în compania omului. Daca sunt lasati singuri pentru perioade lungi de timp şi vor deveni distructivi.

Ingrijire

Blana trebuie pieptanata zilnic si tunsa de un profesionist de doua ori pe an.

Dresaj

Ciobanescul belgian Laekenois necesită socializare timpurie, intensivă şi dresaj de supunere. Aceasta rasa este exigenta şi dominanta. Nu vor răspunde la metodele dure de dresaj. Formarea trebuie să fie făcuta cu fermitate, corectitudine, răbdare, consecvenţă şi recompensa.

Activitate

Ciobanesc belgian Laekenois are nevoie de exagerat de multe exercitii fizice si stimulare mentala. Nu sunt recomandati pentru oraş sau viata in apartament.Laekenois traiesc cel mai bine intr-un mediu rural, cu spatiu mare de hoinarit si alergat. Ei excelează la turma, în căutare şi salvare, urmărire, munca de poliţie şi săniuş.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu