Boston Terrier

Canise: 1 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
AKA: Bostons; Boston Bull; Boston Bull Terrier
Grupa: Non-sportiv
Talie: mica
Greutate: 5-11 Kg
Inaltime: 38-43 cm
Culoare: culoarea marii, negru cu reflexe roscate in lumina puternica, sau negru cu semne albe. Sunt obligatorii insemnele : o banda alba pe bot, o dunga alba intre ochi, pata alba pe piept.

(1 / 1 voturi)

Descriere

Boston Terrierul este un caine vioi, foarte inteligent, cu roba scurta si parul moale, compact construit, cu coada scurta, bine echilibrat. Capul este proportional cu corpul , iar expresia sa denota o inteligenta mare. Capul este scurt, plat, fara cute pe piele, cu obrajii plati , sprancenele bine definite si stopul foarte bine marcat.

Temperament

Desi in trecut acest caine a fost crescut pentru luptele cu caini, astazi Boston Terrierul este crescut pentru scaderea agresivitatii . El este gentil, alert, manierat si foarte inteligent. Caine entuziast si ocazional sugubat, aceasta rasa chiar are simtul umorului si poate fi un companion ideal.
Acesti caini sunt foarte buni cu copiii, dar si cu persoanele varstnice , foarte prietenosi cu strainii. Boston Terrierul este jucaus, foarte afectuos si dornic sa i aparte la toate activitatile familiei. Este foarte popular in Statele Unite, tocmai datorita caracterului sau excelent. In general se inteleg bine cu animalele de casa non-canine. Unii masculi pot fi dominanti si se pot lupta cu alti caini. Uneori acesti micuti caini pot fi dificil de invatat sa isi faca nevoile afara.

Ingrijire

Parul moale si scurt face ca ingrijirea sa fie facila. Nu necesita imbaiere, decat la nevoie. Periatul si pieptanatul energic al blanii sunt suficiente epntru acest caine. Fata trebuie stearsa zilnic, de asemenea ochii trebuie curatati cu mare grija, la fel si urechile. Ochii si urechile trebuie curatate de asemenea de depunerile de sebum. Labele, urechile, ochii trebue verificati pentru a nu culege seminte de iarba, care produc granuloame de corp strain destul de serioase.

Dresaj

Sunt foarte sensibili la tonul vocii. Aceasti caini invata lucruri noi usor si cu placere, fiind astfel usor de dresat. Inteligenta lor asigura invatarea rapida a lucrurilor noi. Uneori poate fi destul de incapatanat. Unii proprietari au raportat ca sunt foarte buni paznici, latrand numai atunci cand este necesar, in timp ce altii au spus ca femelele lor Boston Terrier nu latra de loc la usa.

Activitate

Nu este un caine care sa necesite de foarte mult exercitiu fizic, fiindu-i suficiente plimbarile regulate sau joaca intr-un tarc.
Se adapteaza bine vietii in apartament, dar si vietii la tara. Sunt destul de inactivi in interior si sunt foarte sensibili la modificarile vremii.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu