Happy Dogs » » »
Alapaha Blue Blood Bulldog

Alapaha Blue Blood Bulldog

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
AKA: ABBB; Alapaha; Alapaha Bulldog; Otto
Grupa: Non-sportiv
Talie: foarte mare
Greutate: Mascul: 45; Femela: 35 Kg
Inaltime: Mascul: 58-66; Femela: 51-58 cm
Culoare: albastru patat, maro patat, roşu patat, tigrat, bej, rosu, maro, negru, alb

(2 / 1 voturi)

Descriere

Conform Asociatiei Alapaha Blue-Blood Bulldog (ABBA), "Se crede că au originea într-o specie recent dispăruta cunoscuta sub numele de Bulldog de Munte. Acesti caini au fost mai întâi adusi în America, la începutul secolului 18. Aceasta, spre deosebire de buldogul englez a fost continuu crescut pentru utilitate si rezistenta, fie ca este vorba de muncă de paza, muncile agricole sau ca o companie de familie. In ciuda valoarii lor dovedita în multe domenii şi capacitatea de reproducere acest tip de buldogi a supravieţuit în special în zonele mici, din sud, nefiind niciodată acceptat în cercurile Dog Show."
Unii cred că Bulldog Alapaha nu este diferit de Bulldog-ul american, deşi alţii susţin că ABBBs au fost crescuţi separat, cu scopul de a păstra câinii vechi din Sud.
Alapaha Albastru sânge Bulldogs sunt puternici, caini robusti, cu o frunte largă. Musculos în aparenţă, au un piept adanc, larg si o coada rasucita in sus.

Temperament

Aspectele de ordin comportamental: Alerti şi protectori, ABBBs sunt protectori inversunati ai familiei lor şi a casei. Întotdeauna cuminti si iubitori, sunt caini ideali de companie si paza. Sunt plini de personalitate şi nu se tem de animale, chiar mai mari decat ei.
Socializarea trebuie să înceapă devreme pentru a reduce agresivitatea faţă de alţi câini şi animale. Acestia nu pot fi prietenosi cu alti caini sau animale de companie care nu au crescut cu ei.

Ingrijire

Blana este rigida si scurta, cu un subpar moale.
Pieptănarea şi perierea se face ocazional pentru a elimina parul nedorit. ABBBs naparlesc mediu şi spalatul se face atunci când este necesar.
Obiceiurilor alimentare: Ca şi în cazul cu alti caini, ABBBs necesită un regim alimentar care oferă proteine ​​necesare, carbohidrati, vitamine, acizi graşi şi alte elemente nutritive necesare pentru ca acestea să fie sănătoşi. O dieta tipica pentru ABBBs poate include carne de porc, de vită, păsări de curte, pui, ouă, carne de miel, curcan, branza, porumb, orez si grâu.
Clima şi mediul înconjurător: ABBBs sunt potrivite pentru aproape orice climat. Ei preferă sa stea in aer liber dar se pot adapta la un stil de viaţă la apartament daca este scos al exercitii suficient. Proprietarii susţin că aceasta rasa nu trebuie să fie tinuta in lesa tot timpul.
Având în vedere fondul genetic limitate, acestea sunt predispuse la entropion sau inversarea pleoapelor.

Dresaj

Sunt elevi rapizi şi nu sunt greu de dresat.Dresajul trebuie să înceapă devreme cu acesti caini.

Activitate

Au nevoie de cantităţi moderate de exerciţiu, alergarea sau o plimbarea lunga de zi cu zi este necesara.
Durată de viaţă: 12-15 ani

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu