Canaan Dog

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
AKA: Kelev K'naani
Grupa: De turma
Talie: mare
Greutate: Mascul: 20-25; Femela: 16-20 Kg
Inaltime: Mascul: 51-61; Femela: 48-58 cm
Culoare: : alb cu masca, culori solide cu sau fără ornamente albe.

(1 / 1 voturi)

Descriere

O rasa veche, Dog-ul Canaan isi are originea in Orientul Mijlociu, în 2200 î.en .Aceasta rasa a fost utilizata pentru paza de israeliţi. Aceasta rasa a fost, de asemenea, folosita pe scara larga in timpul si dupa Al Doilea Razboi Mondial pentru paza, urmărire şi patrulare. Astazi Dog-ul Canaan îndeplineşte în continuare aceste indatoriri.

Temperament

Dog-ul Canaan este bine echilibrat, puternic şi rezistent, agil, atletic şi muncitor. Are dezvoltat simţurile: miros şi auz ,care le permite să devină imediat alerti in caz de pericol.
Considerată a fi o rasă primitivă, Canaan Dog-ul este foarte inteligent, loial şi devotat. Ei au o tendinţă puternică de a deveni prea ataşati de familia lor şi sunt extrem de suspecti si neîncrezatori fata de straini. Ei sunt caini buni de paza, dar nu latra excesiv.

Ingrijire

Trebuie periat o data pe saptamana.Dog-ul Canaan este predispus la probleme de sanatate, cum ar fi luxaţia rotulei, probleme cu ochii, displazia de şold şi cot şi hipotiroidism.

Dresaj

Dog-ul Canaan nu este recomandat pentru un novice,o persoana apatica sau sedentara.
Este extrem de important să ne amintim că Canaan Dog este o rasa primitiva. Aceasta rasa necesita un proprietar experimentat. Socializarea timpurie şi ascultarea sunt o necesitate absolută. Câinii Canaan nu răspund la metodele dure. Formarea trebuie să fie făcuta cu fermitate, respect, corectitudine, răbdare şi coerenţa. Se plictisesc usor daca esxercitiile se repeta.

Activitate

Dog Canaan necesită exercitare fizică obositoare, precum şi stimularea mentala. Traiesc cel mai bine intr-o casa cu curte mare in care pot să zburde şi sa alerge liber. Câinii Canaan pot trai bine si intr-un apartament cu condiţia ca acesta sa beneficieze de exerciţii, atenţie şi stimulare.


Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu