Happy Dogs » » »
Alaskan Klee Kai

Alaskan Klee Kai

Canise: 0 | Anunturi: 0
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
AKA: Klee Kai; AKK
Grupa: De agrement
Talie: mica
Greutate: Toy: 5; Miniature: 7; Standard: 10 Kg
Inaltime: Toy: 33; Miniature: 33-38; Standard: 38-44 cm
Culoare: Toate culorile; Marcajele trebuie să fie simetrice. Masca facială este clar definita.

(2 / 1 voturi)

Descriere

Iniţial cunoscută sub numele de "Klee Kai", care inseamna "caine de talie mica", în limba inuita, rasa a ajuns să fie cunoscuta sub numele de Klee Kai de Alaska în 2002.
Alaska Klee Kai este un nou tip de câine care a fost dezvoltat în Wasilla, Alaska prin 1970 de către Linda S. Spurlin. Alaskan Klee Kai se doreste o versiune in miniatura a rasei Alaskan Husky, desi dupa aspectul sau exterior se aseamana mai mult cu Husky Siberian.
Lungimea corpului ei este un pic mai mare decât înălţimea.
Toate culorile blanii sunt acceptabile. Cu toate acestea, masca facială ar trebui să fie de preferinţă, distincta şi clar vizibila, toate marcajele ar trebui să fie de preferinţă simetrice, şi ar trebui să existe o culoare contrastantă pe gâtul câinelui, piept, pantaloni scurţi, picioare şi dedesubt.

Temperament

Sunt prietenosi cu strainii, dar si rezervati intr-o oarecare masura. Sunt totusi caini care socializeaza destul de bine. Fata de stapani si familie sunt docili si foarte iubitori. Pentru o crestere si o educatie corecta, este nevoie ca oamenii din jurul lor sa fie calmi, dar fermi si sa reprezinte adevarati lideri ai haitei, increzatori si consecventi. In caz contrar, ca si majoritatea raselor mici, Klee Kai pot deveni usor isterici si neascultatori, aceste probleme de comportament fiind cunoscute si sub numele de Sindromul cainelui de rasa mica.
Alaska Klee Kai este dornic să satisfaca şi este foarte curios din fire. Unii caini din aceasta rasa au tendinţa de a "vorbi" fără a fi zgomotos. Sunt caini de alertă care vor anunţa prezenţa intrusului.
Se intelege, în general, bine cu alti caini si animale de companie care au fost crescute cu ei.
Alaskan Klee Kai sunt afectuosi cu copiii.

Ingrijire

Cainii din rasa Alaskan Klee Kai latra, naparlesc si dispun de o doza foarte mare de energie, ceea ce le scade considerabil sansele de a fi declarati alegerea ideala pentru oricine.
Alaskan Klee Kai este relativ uşor de întreţinut pentru a fi foarte curat, ar trebui să fie pieptănat şi periat în mod regulat.
Obiceiurilor alimentare: Ca pui, acestia de obicei sunt hrăniţi de trei ori pe zi. Cainii adulti consuma in general o dată pe zi. Aceasta rasa de caine prefera produsele alimentare constând din carne de pui şi orez. Este un mancator social şi iubeşte fructele si legumele, cum ar fi mazarea, porumbul, piersicile, bananele...
Clima şi mediul înconjurător: rasa este extrem de rezistente şi toleranta la frig. Rasa are nevoie de multa apa si umbra in timpul verii.
Alaskan Klee Kai a fost remarcabil lipsit de defecte genetice.

Dresaj

Alaskan Klee Kai este usor de dresat. Cu toate acestea, este nevoie de un pic de lucru pentru a face cainii din aceasta rasa ascultatori. Pentru ca sunt foarte inteligenti invata foarte repede..

Activitate

Pot deveni hipersensibili daca nu au parte de suficienta activitate fizica in fiecare zi. Crescut intr-un mediu potrivit insa, Klee Kai poate fi un companion deosebit.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu