Happy Dogs » » »
Coton De Tulear

Coton De Tulear

Canise: 0 | Anunturi: 1
Marime:
Ingrijire:
Nevoie de miscare:
Socializare:
Paza si protectie:
Grupa: Altele
Talie: mica
Greutate: 5 - 7 Kg
Inaltime: 25 - 30 cm
Culoare: : alb sau alb cu negru

(2 / 2 voturi)

Descriere

Coton de Tulear este o rasa cu par mediu spre lung, are aspectul firelor de bumbac si este in general considerat mai mult par decat blana. Este o rasa care nu naparleste. Un avantaj pentru potentialii stapani interesati. Este hipoalergenic la fel ca pudelul si nu prezinta tipicul miros canin. Parul are o coloratie alba cu mici portiuni maron deschis, iar in cazuri exceptionale detalii negre.

Temperament

Coton de Tulear este o rasa cu temperament jucaus. Este inteligent si afectuos. Datorita faptului ca adora compania oamenilor pot suferi de anxietate in cazul separarii de stapan. Cotie-ul manifesta o toleranta ridicata fata de alti caini si este usor dresabil cu ajutorul laudelor.

Ingrijire

Datorita faptului ca rasa Coton de Tulear are par in loc de blana pe suprafata corpului acesta necesita o ingrijire atenta ce implica o baie o data pe luna si periajul saptamanal chiar zilnic daca este posibil.

Dresaj

Coton de Tulear este destept şi inteligent, dar se poate maturiza incet.Trebuie socializati si dresati de mici. Ei au nevoie de direcţie fermă, consecventă şi iubitoare, cu multa lauda.

Activitate

Firea dinamica cere sesiuni zilnice de plimbari sau joaca pentru a consuma resursele de energie si a evita frustrarile cauzate de claustrare.

Daca doriti sa achizitionati un pui din aceasta rasa va rugam sa contactati crescatorii sau utilizatorii care au dat anunturi de vanzare (click pentru detalii):


Adauga un comentariu