Sun Cris Vet


Actualizat la: 11 Oct 2011Animalul de companie este prietenul cel mai bun si partenerul dumneavostra pe tot parcursul vietii.
Animalul dumneavoastra merita cele mai bune ingrijiri iar Sun Cris Vet se angajeaza sa trateze animalele de companie cu grija, compasiune precum si cu cele mai recente tehnici medical veterinare.
Situat in Bucuresti, in cartierul Cotroceni, cabinetul nostru asigura ingrijire pentru caini, pisici, rozatoare si pasari exotice.
Serviciile noastre includ: vaccinari, deparazitari, tratamente medicale, mica si mare chirurgie, tratamente dentare. Folosim echipament avansat de diagnostic pentru a furniza animalelor de companie cea mai buna ingrijire.
Daca animalul este prezent in cabinet pentru un examen de rutina sau pentru o interventie chirurgicala majora, acesta este tratat cu o maxima atentie.
Siguranta si bunastarea animalului dumneavoastra sunt prioritatea noastra.
Stim ca animalul de companie este un membru important al familiei dumneavoastra si suntem aici pentru a va ajuta sa ramaneti sanatosi si fericiti.

Ambulanta veterinara poate fi apelata non-stop. Daca animalul dumneavoastra de companie pateste ceva si nu este permisa deplasarea, puteti apela ambulanta si doctorul vine urgent pentru a rezolva problema.
Pentru a chema ambulanta sunati la unul dintre numerele de telefon:
0764.526.960
021.410.10.85Contact
Program ambulanta: NON STOP
B-dul Eroilor nr.22, Cartier Cotroceni, Bucuresti, judetul Bucuresti si Ilfov
www.veterinar-nonstop.ro
Telefon: 0764.526.960

Program:
Luni-Vineri: 10-20
Sambata-Duminica: 9-12
contacteaza pe e-mail

Adauga comentariu