7 jucarii pentru catei care au trecut testul rezistentei!

(5 / 3 voturi)

Jucariile pentru catei sunt tare dragute dar in general rezista doar 5 minute din clipa in care au intrat in contact cu dintii cainelui. Am testat cateva jucarii cu ajutorul unor prieteni catei, cu dinti ascutiti, si am reusit sa gasim 8 jucarii care sa treaca testul rezistentei.

 

1. Jucaria Kong Extreme este una dintre cele mai puternice jucării din cauciuc pentru câinii cărora nu le rezistă nimic! Recomandată pentru antrenarea câinilor utilitari de poliţie sau armată de către dresorii şi crescătorii profesionişti. Poate fi umplută cu recompense sau crochete de hrană. Pret 40lei. Click pe poza pentru a comanda.
 
 

2. Orbee-Tuff Bone sunt oase foarte flexibile pentru cainii care adora sa roada ceva. Recomandarea noastra este sa te uiti bine pe tabelul de marimi si eventual chiar sa alegi o marime mai mare decat cea la care te-ai gandit initial (marimea XS este buna doar pentru cateii de talie foarte mica), astfel va fi mult mai greu de distrus. 
Produsul este facut din materiale non-toxice, reciclabile si care se curata usor. Pret 28-51lei, in functie de marime. Click pe poza pentru a comanda.

 


 


3. Fire hose tug'n fetch  este o jucarie pentru caine din furtun de incendii. Materialul furtunului de incendiu este conceput pentru a rezista la abraziune puternica, ceea ce-l face sa fie perfect pentru o jucarie. Pe exterior cauciucul moale este invelit intr-o tesatura de nailon. Cauciucul din jucarie este acelasi cauciuc folosit si de pompieri. Capetele jucariei sunt capsate, fara tesaturi expuse. In plus, aceste jucarii plutesc! Pret 34-47lei, in functie de marime.Click pe poza pentru a comanda. 

4. Gourdo de la Ruffwear este o jucarie interactiva pentru catei care poate fi umpluta cu recompense mici, pentru o distractie de lunga durata. Este si o jucarie care maseaza gingiile si numai buna de exersat aportul, excelenta pentru cainii de talie mica si medie. Pret 45lei. Click pe poza pentru a comanda.
5. Si pentru cainii de talie mare si foarte mare ...Orbee-Tuff Cosmos! Diametru: 12cm . Mingile Orbee-Tuff Cosmos sunt jucarii pentru caini cu adevarat mari. Giganticile mingi Cosmos plutesc. Soarele este portocaliu si Luna - alba si straluceste in intuneric.  Ambele au spatii pentru  ascuns recompense mari si sanatoase. Create cu gandul la cainii mari, sunt potrivite pentru caini cu o greutate de peste 40 de kg.
Desi ai spune ca sunt de pe alta planeta, mingile Cosmos sunt facute in SUA, ca toate jucariile Planet Dog. Sunt jucarii durabile, mentolate, din materiale reciclabile, non-toxice si 100% garantate. Pret 77lei. Click pe poza pentru a comanda. 

 

 

 

6. Jucariile Pride Bites cu un design deosebit, incredibil de rezistente si plutitoare au primit pe drept titlul de jucaria anului 2012. Te invit sa faci cunostinta cu Frankie PestisorulTocilarul Randy, Sarpele SlithersHidrantul Harry si celelalte personaje haioase, o sa-ti placa de ei sigur! 

                   

 

 

 

7. Orbee-Tuff Glow este o minge rezistenta, plutitoare si cu gust mentolat devine fluorescenta putand fi gasita usor in intuneric. Este o jucarie excelenta pentru majoritatea cainilor. Diametru: 6 cm . Produsul este facut din materiale non-toxice, reciclabile si care se curata usor. 
 

 

 

Care este jucaria care a trecut testul tau de  rezistenta? 

Actualizat la: 11 Mar 2013
Adauga comentariu